Μπαγερν Παρι / Βλαχοδήμος: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα» : «πλούσιο» το πρώτο ημίχρονο στον προημιτελικό του champions league μεταξύ της μπάγερν μονάχου και της παρί σα ζερμέν.. Αναβίωση του περσινού τελικού με την μπάγερν μονάχου να αντιμετωπίζει την παρί σεν ζερμέν, ενώ στο άλλο μεγάλο ζευγάρι των «8» η ρεάλ μαδρίτης κοντράρεται με τη λίβερπουλ. Την πρώτη φετινή ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις γνώρισε το σάββατο η παρί σεν ζερμέν, η οποία δεν κατάφερε να κάμψει την. Η παρί σεν ζερμέν θα ανοίξει το γήπεδο της και θα επιτρέψει την είσοδο 5.000 φιλάθλων της για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό κόντρα στην. Ο 25χρονος δεξιός οπισθοφύλακας της αρσεναλ, εκτορ μπεγερίν, μπορεί τη φετινή σεζόν να μην πήρε αρκετά παιχνίδια στα πόδια του, έχοντας 13 μέχρι στιγμής, ωστόσο όπως φαίνεται αυτές ήταν αρκετές για να ελκύσει το ενδιαφέρον τριών μεγάλων συλλόγων (μπάγερν, παρί σεν ζερμέν και γιουβέντους). Πριν καν συμπληρωθούν τρία λεπτά και αφού είχαν γλιτώσει χάρη στο οριζόντιο δοκάρι, οι φιλοξενούμενοι.

Η παρί σεν ζερμέν θα ανοίξει το γήπεδο της και θα επιτρέψει την είσοδο 5.000 φιλάθλων της για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό κόντρα στην. Τόσο στο 18ο λεπτό και το πλασέ του νεϊμάρ, όσο και στον μαρκίνιος με τα πόδια στο δεύτερο ημίχρονο. Απόψε (23/08), στις 22:00, η έμπειρη μπάγερν μονάχου, κοντράρεται την «πρωτάρα» παρί σεν ζερμέν, με φόντο την κατάκτηση του champions league. «πλούσιο» το πρώτο ημίχρονο στον προημιτελικό του champions league μεταξύ της μπάγερν μονάχου και της παρί σα ζερμέν. Ο ζερόμ λερουά με γκολ στο 92' χαρίζει στην παρί του φιλίπ μπερζερό τη νίκη στο παρίσι, με επιθετικό δίδυμο τότε τον ανερχόμενο νικολά ανελκά και τον βραζιλιάνο κρίστιαν.

Τυφώνας Μπαπέ σάρωσε την Βαυαρία! | ShootandGoal
Τυφώνας Μπαπέ σάρωσε την Βαυαρία! | ShootandGoal from shootandgoal.cyprustimes.com
Έκπληξη από τα τερτίπια του καιρού για τους κατοίκους του βελγίου. Μόλις μία ήττα γνώρισε η μπάγερν μονάχου στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις, αυτήν από παρι σεν ζερμεν. Χωρίς το κανόνι της λεβαντόφκσι, έδειξε να δυσκολεύεται σε μεγάλο βαθμό κόντρα στη λειψία το σάββατο, ωστόσο παρί σεν ζερμέν. Η νικήτρια ομάδα παίρνει στην κατοχή της το τρόπαιο στην τελετή απονομής, μετά τη λήξη του τελικού, αλλά πρέπει να το επιστρέψει στην uefa δύο μήνες πριν από τον τελικό της. Από κοντά με δύο ασίστ ο νεϊμάρ. Η μπάγερν υποδέχεται απόψε την παρί, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του champions league, αλλά λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ματς οι οπαδοί τους συγκρούστηκαν στο μόναχο. Παρακολουθείστε ζωντανά τον μεγάλο τελικό που διεξάγεται στην πορτογαλία ανάμεσα στην πρωτάρα παρί σεν ζερμέν και την έμπειρη μπάγερν μονάχου. Εκεί που την κυριακή θα αντιμετωπίσει μία άλλη «γαλλίδα», την παρί σεν ζερμέν.

Η ώρα (22:00) του μεγάλου τελικού έφτασε στη λισαβόνα.

Αφού γλίτωσε από το δοκάρι, στα. Η μπάγερν θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της και στην προσπάθεια για πρόκριση δεν θα έχει τον τραυματία πρώτο σκόρερ της ρόμπερτ λεβαντόφσκι. Ταχεία ένταξη στο νατο ζητά η ουκρανία. Χωρίς το κανόνι της λεβαντόφκσι, έδειξε να δυσκολεύεται σε μεγάλο βαθμό κόντρα στη λειψία το σάββατο, ωστόσο παρί σεν ζερμέν. Την πρώτη φετινή ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις γνώρισε το σάββατο η παρί σεν ζερμέν, η οποία δεν κατάφερε να κάμψει την. Στο μόναχο οι βαυαροί του οτμαρ χίτζφελντ επικρατούν. Πριν καν συμπληρωθούν τρία λεπτά και αφού είχαν γλιτώσει χάρη στο οριζόντιο δοκάρι, οι φιλοξενούμενοι. Champions league μάντσεστερ σίτι μπάγερν παρί ρεάλ μαδρίτης λίβερπουλ. Παρακολουθείστε ζωντανά τον μεγάλο τελικό που διεξάγεται στην πορτογαλία ανάμεσα στην πρωτάρα παρί σεν ζερμέν και την έμπειρη μπάγερν μονάχου. Η παρί σεν ζερμέν θα ανοίξει το γήπεδο της και θα επιτρέψει την είσοδο 5.000 φιλάθλων της για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό κόντρα στην. «πλούσιο» το πρώτο ημίχρονο στον προημιτελικό του champions league μεταξύ της μπάγερν μονάχου και της παρί σα ζερμέν. Μπορείτε να δείτε τη λίστα των παικτών στην ομάδα, τον προπονητή και τους επερχόμενους. Διαβάστε περισσότερα εδώ read more.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης! Από κοντά με δύο ασίστ ο νεϊμάρ. Πριν καν συμπληρωθούν τρία λεπτά και αφού είχαν γλιτώσει χάρη στο οριζόντιο δοκάρι, οι φιλοξενούμενοι. Αυτό σημαίνει, ότι μπορούμε να έχουμε στα ημιτελικά έναν γερμανικό εμφύλιο. Χωρίς το κανόνι της λεβαντόφκσι, έδειξε να δυσκολεύεται σε μεγάλο βαθμό κόντρα στη λειψία το σάββατο, ωστόσο παρί σεν ζερμέν.

VIDEO: Το φοβερό γκολ του Φορτούνη για το 1-0 του ...
VIDEO: Το φοβερό γκολ του Φορτούνη για το 1-0 του ... from fws.gr
Ακολουθούν οι μίλαν (7 τίτλοι), μπάγερν μονάχου (6 τίτλοι), λίβερπουλ και μπαρτσελόνα (5 τίτλοι), άγιαξ (4 τίτλοι). Απόψε (23/08), στις 22:00, η έμπειρη μπάγερν μονάχου, κοντράρεται την «πρωτάρα» παρί σεν ζερμέν, με φόντο την κατάκτηση του champions league. Από κοντά με δύο ασίστ ο νεϊμάρ. Έκπληξη από τα τερτίπια του καιρού για τους κατοίκους του βελγίου. Χωρίς το κανόνι της λεβαντόφκσι, έδειξε να δυσκολεύεται σε μεγάλο βαθμό κόντρα στη λειψία το σάββατο, ωστόσο παρί σεν ζερμέν. Το γκολ του κομάν έδωσε το τρόπαιο στην μπάγερν, αλλά οι αποκρούσεις του νόιερ απαραβίαστη την εστία της. Καπάκια η παρί σεν ζερμέν άνοιξε το σκορ στο μόναχο απέναντι στην μπάγερν στο 3ο λεπτό με τον εμπαπέ. Η μπάγερν υποδέχεται απόψε την παρί, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του champions league, αλλά λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ματς οι οπαδοί τους συγκρούστηκαν στο μόναχο.

Παρακολουθείστε ζωντανά τον μεγάλο τελικό που διεξάγεται στην πορτογαλία ανάμεσα στην πρωτάρα παρί σεν ζερμέν και την έμπειρη μπάγερν μονάχου.

Αναβίωση του περσινού τελικού με την μπάγερν μονάχου να αντιμετωπίζει την παρί σεν ζερμέν, ενώ στο άλλο μεγάλο ζευγάρι των «8» η ρεάλ μαδρίτης κοντράρεται με τη λίβερπουλ. Ο γερμανός ήταν κέρβερος, ανίκητος. Πριν καν συμπληρωθούν τρία λεπτά και αφού είχαν γλιτώσει χάρη στο οριζόντιο δοκάρι, οι φιλοξενούμενοι. Η μπάγερν θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της και στην προσπάθεια για πρόκριση δεν θα έχει τον τραυματία πρώτο σκόρερ της ρόμπερτ λεβαντόφσκι. Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε. Το γκολ του κομάν έδωσε το τρόπαιο στην μπάγερν, αλλά οι αποκρούσεις του νόιερ απαραβίαστη την εστία της. Η νικήτρια ομάδα παίρνει στην κατοχή της το τρόπαιο στην τελετή απονομής, μετά τη λήξη του τελικού, αλλά πρέπει να το επιστρέψει στην uefa δύο μήνες πριν από τον τελικό της. Αφού γλίτωσε από το δοκάρι, στα. Διαβάστε περισσότερα εδώ read more. Μόλις μία ήττα γνώρισε η μπάγερν μονάχου στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις, αυτήν από παρι σεν ζερμεν. Η μπάγερν υποδέχεται απόψε την παρί, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του champions league, αλλά λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ματς οι οπαδοί τους συγκρούστηκαν στο μόναχο. Η παρί σεν ζερμέν πήρε εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό στο μόναχο, εκμεταλλεύτηκε την απουσία του λεβαντόφσκι και με τον εμπαπέ να κάνει… παπάδες πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά…. Παρακολουθείστε ζωντανά τον μεγάλο τελικό που διεξάγεται στην πορτογαλία ανάμεσα στην πρωτάρα παρί σεν ζερμέν και την έμπειρη μπάγερν μονάχου.

Μόλις μία ήττα γνώρισε η μπάγερν μονάχου στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις, αυτήν από παρι σεν ζερμεν. Έπειτα από 4 χρόνια η αυτοκρατορία της στο σαμπιονά κλονίζεται, καθώς το σάββατο στο κρίσιμο ματς. Ο 25χρονος δεξιός οπισθοφύλακας της αρσεναλ, εκτορ μπεγερίν, μπορεί τη φετινή σεζόν να μην πήρε αρκετά παιχνίδια στα πόδια του, έχοντας 13 μέχρι στιγμής, ωστόσο όπως φαίνεται αυτές ήταν αρκετές για να ελκύσει το ενδιαφέρον τριών μεγάλων συλλόγων (μπάγερν, παρί σεν ζερμέν και γιουβέντους). Ο 25χρονος δεξιός οπισθοφύλακας της αρσεναλ, εκτορ μπεγερίν, μπορεί τη φετινή σεζόν να μην πήρε αρκετά παιχνίδια στα πόδια του, έχοντας 13 μέχρι στιγμής, ωστόσο όπως φαίνεται αυτές ήταν αρκετές για να ελκύσει το ενδιαφέρον τριών μεγάλων συλλόγων (μπάγερν, παρί σεν ζερμέν και γιουβέντους). Παρακολουθείστε ζωντανά τον μεγάλο τελικό που διεξάγεται στην πορτογαλία ανάμεσα στην πρωτάρα παρί σεν ζερμέν και την έμπειρη μπάγερν μονάχου.

Ολυμπιακός: Μέχρι την Τετάρτη στην Αθήνα ο Ραφίνια
Ολυμπιακός: Μέχρι την Τετάρτη στην Αθήνα ο Ραφίνια from fws.gr
Η μπάγερν θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της και στην προσπάθεια για πρόκριση δεν θα έχει τον τραυματία πρώτο σκόρερ της ρόμπερτ λεβαντόφσκι. Έκπληξη από τα τερτίπια του καιρού για τους κατοίκους του βελγίου. Champions league μάντσεστερ σίτι μπάγερν παρί ρεάλ μαδρίτης λίβερπουλ. Παρακολουθείστε ζωντανά τον μεγάλο τελικό που διεξάγεται στην πορτογαλία ανάμεσα στην πρωτάρα παρί σεν ζερμέν και την έμπειρη μπάγερν μονάχου. Έπειτα από 4 χρόνια η αυτοκρατορία της στο σαμπιονά κλονίζεται, καθώς το σάββατο στο κρίσιμο ματς. Αναβίωση του περσινού τελικού με την μπάγερν μονάχου να αντιμετωπίζει την παρί σεν ζερμέν, ενώ στο άλλο μεγάλο ζευγάρι των «8» η ρεάλ μαδρίτης κοντράρεται με τη λίβερπουλ. Αυτό σημαίνει, ότι μπορούμε να έχουμε στα ημιτελικά έναν γερμανικό εμφύλιο. Απόψε (23/08), στις 22:00, η έμπειρη μπάγερν μονάχου, κοντράρεται την «πρωτάρα» παρί σεν ζερμέν, με φόντο την κατάκτηση του champions league.

Από κοντά με δύο ασίστ ο νεϊμάρ.

Παρακολουθείστε ζωντανά τον μεγάλο τελικό που διεξάγεται στην πορτογαλία ανάμεσα στην πρωτάρα παρί σεν ζερμέν και την έμπειρη μπάγερν μονάχου. Ταχεία ένταξη στο νατο ζητά η ουκρανία. Η λιόν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έχασε ευκαιρία με τον ντεπάι, είχε δοκάρι με τον ενγκαμπί αφού δεν τα κατάφερε, η μπάγερν ανέκτησε τα ηνία και ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της στο 88', όταν ο κίμιχ έκανε τη σέντρα και. Ο ζερόμ λερουά με γκολ στο 92' χαρίζει στην παρί του φιλίπ μπερζερό τη νίκη στο παρίσι, με επιθετικό δίδυμο τότε τον ανερχόμενο νικολά ανελκά και τον βραζιλιάνο κρίστιαν. Champions league μάντσεστερ σίτι μπάγερν παρί ρεάλ μαδρίτης λίβερπουλ. Αντιμέτωπο οι δύο περυσινοί φιναλίστ. «πλούσιο» το πρώτο ημίχρονο στον προημιτελικό του champions league μεταξύ της μπάγερν μονάχου και της παρί σα ζερμέν. Ο γερμανός ήταν κέρβερος, ανίκητος. Διαβάστε περισσότερα εδώ read more. Η ώρα (22:00) του μεγάλου τελικού έφτασε στη λισαβόνα. Πριν καν συμπληρωθούν τρία λεπτά και αφού είχαν γλιτώσει χάρη στο οριζόντιο δοκάρι, οι φιλοξενούμενοι. Απόψε (23/08), στις 22:00, η έμπειρη μπάγερν μονάχου, κοντράρεται την «πρωτάρα» παρί σεν ζερμέν, με φόντο την κατάκτηση του champions league. Το γκολ του κομάν έδωσε το τρόπαιο στην μπάγερν, αλλά οι αποκρούσεις του νόιερ απαραβίαστη την εστία της.

By